Tech-kveld med TENK: Møt kvinner som baner vei

Vi er kjempe spente på å arrangere vårt første event for våre nå flere enn 1000 medlemmer.

Mandag 26. oktober kl 18:00 inviterer vi til det nyåpnede teknologihuset i Oslo. Over 100 damer og menn er velkommen til en aften med sterke talere, gode relasjoner og nettverksbygging. Helt gratis, selvfølgelig!

Blant kveldens talere kan vi avsløre følgende gjester:

Bilde: Kai Torgeir Dragland
Bilde: Kai Torgeir Dragland

Marte Løge (24) fra NTNU har vekket internasjonal oppsikt etter å ha levert sin masteroppgave på NTNU- faktisk så mye at hun ble bedt om å holde foredrag på verdens største Hacker Konferanse, Defcon i USA. Forskningen hennes dokumenterer at låsekodene våre på mobilen ofte er forutsigbare.
Screen Shot 2015-09-28 at 19.19.56

Isabelle Bøhn (27) har studert på Durham University i England og har akkurat ferdigskrevet sin masteroppgave om kvinner i teknologi i Norge. Oppgaven har belyst mangelen på kvinner i industrien, og inneholder intervjuer med 15 sterke kvinnelige og mannlige profiler i bransjen. Isabelle har jobbet natt og dag for å komme til bunns i hvorfor det er slik, og ikke minst- hva kan gjøres for å skape langvarig endring?
heidi

Heidi Austlid (38) har jobbet med IKT-politikk i hele sitt yrkesaktive liv, og har ledererfaring fra offentlig og privat sektor. Austlid har arbeidet i IKT-Norge i 7 år og ble nylig forfremmet til administrerende direktør i IKT-Norge.
Denne kvelden kommer alle til å fortelle om sine prosjekt, refleksjoner og konklusjoner. Vi gleder oss!

Kveldens agenda:
18:00: Velkommen av TENK-gründer Isabelle Ringnes
18:05: Hva er TENK? Av TENK gründer Camilla Bjørn og styremedlem Louise Fuchs
18:20: Why are there so few women in the tech industry in Oslo, Norway? Masteroppgave introdusert av Isabelle Bøhn.
18:40: «Fortell meg hvem du er, og jeg skal fortelle deg låsemønsteret ditt». Marte Løge (24) forteller om sin masteroppgave ved NTNU som hun blant annet har presentert på verdens største Hacker Konferanse, Defcon.
19:00: Heidi Austlid er full av humor og engasjement. Hun har nylig fått den prestisjefulle jobben som administrerende direktør på IKT Norge og kommer for å fortelle om tech-trender og utfordringer i fremtiden.
19:20: Mingling med tapas og forfriskninger.
20:30: Kveldens avslutning

Det er desverre ikke mange billetter igjen, men kanskje du har flaks? Meld deg på via eventbrite her. 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s