Velkommen nytt TENK-styremedlem: Marte Løge!

12825288_10156616741565331_1299279933_nTENK er utrolig stolte og glade for å dele at vi har et nytt styremedlem. Marte er vår favoritt hacker, en ung, ambisiøs og dreven dame! Vi er svært spente på alt det kule vi skal finne på i tiden fremover.

«Hei!

Mitt navn er Marte Løge og jeg ble i fjor ferdig utdannet sivilingeniør innen datateknikk fra NTNU.

Til daglig jobber jeg som utvikler hos teknologi og kommunikasjonsselskapet Itera. Det er ikke helt tilfeldig hvordan jeg har havnet hvor jeg er i dag.

Det eneste jeg visste helt sikkert da jeg gikk ut fra videregående var at jeg skulle bli utvikler og jobbe med teknologi!

Gjennom studier og jobb har jeg fått se hvor store kjønnsforskjellene er i teknologibransjen. De er store! På studiene var vi under 10% jenter og på jobb er jeg 1 av 3 kvinnlige utviklerene i selskapet. Ikke nok med at det er få kvinner som jobber med teknologi, men blant de få kvinnenne er det ikke mange som programmerer. På fritiden er jeg engasjert i forskjellige initiativ som primært jobber for å få flere jenter inn i teknologi. Gjennom TENK håper jeg å få bidra mer. Dette er en ny arena hvor alle teknologi-interesserte jenter kan samles, dele ideer, motivere og inspirere hverandre. Jeg håper at jeg en dag ikke lengre skal få spørsmålet: «hvordan er det å være jente i et mannsdominert yrke?»

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s